عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در قصابی ها ممنوع است و گوشت باید در حضور مشتری چرخ شود.
 توصیه های بهداشتی دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت چرخکرده
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا اظهار داشت: در صورتیکه مشتریان تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
دکتر مهدی مهرزاده خاطرنشان کرد: گوشت‌های چرخ شده‌ای که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود دارد، باید دارای مشخصاتی همچون تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری دامپزشکی و دارای پروانه ساخت بوده و در صورت مشاهده گوشت چرخکرده آماده فاقد بسته بندی، این محصولات توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی جمع آوری خواهد شد.
وی به شهروندان توصیه کرد: به منظور تهیه گوشت چرخکرده از محصولات بسته بندی شده دارای لیبل مشخصات استفاده نمایند و یا با حضور در قصابیها و انتخاب گوشت سالم از متصدی بخواهند تا نسبت به چرخ آن اقدام نماید.
دکتر مهدی مهرزاده بیان کرد : گشت واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شهرستان واحدهای قصابی و عرضه گوشت قرمز را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار داده و در صورت مشاهده گوشت چرخ کرده آماده در واحد عرضه ، نسبت به جمع آوری آن اقدام و متصدی واحد را به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهد نمود.
مهرزاده  در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی اظهارکرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه خون‌مردگی، تغییر رنگ ، بو و ذرات خارجی باشد، گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.
وی در پایان به همهشریان عزیز توصیه کرد: در صورت تمایل به خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده ، جهت حفظ سلامت خود از محصولات دارای پروانه ساخت از سازمان دامپزشکی استفاده نمایند.
منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد