رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویین‌زهرا گفت: در راستای ارتقا سطح علمی متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو(CCHF) در بخش رامند این شهرستان برگزار شد.

 قصابان شهرستان بوئین زهرا با بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو آشنا شدند

به گزارش بوئین امروز مهدی مهرزاده در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: در راستای ارتقا سطح علمی متصدیان واحدهای عرضه گوشت قرمز کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو(CCHF) در بخش رامند شهرستان بوئین‌زهرا برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه که با همکاری و هماهنگی مدیریت ترویج جهاد شهرستان و در محل مرکز جهاد کشاورزی دانسفهان برگزار شد، پیرامون بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو ، خطرات آن برای انسان، روش‌­های انتقال و راه‌های پیشگیری از آن مطالبی عنوان شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین‌زهرا ادامه داد: از آنجایی که یکی از راه­‌های اصلی انتقال این بیماری کشتار غیرمجاز دام است، مطالبی در خصوص تخلفات بهداشتی از دیدگاه دستگاه قضا و مجازات اشاره شد در قوانین موجود هم بیان و در تشریح موضوع مطرح شده که خوشبختانه قانونگذار، قوانین محکمی را برای افرادی که سلامت و بهداشت عمومی را به خطر می‌اندازند، ارائه کرده است و این اداره به پشتوانه این قوانین با خاطیان و متخلفان حوزه‌های بهداشتی برخورد می‌کند.

مهرزاده یادآور شد: بیماری(CCHF) یکی از بیماری‌­های مشترک بین انسان و دام است که در دام علایم خاصی ایجاد نمی‌کند و از طریق تماس با خون و لاشه آلوده منتقل می‌شود و افرادی همانند دامداران، قصابان، کارگران کشتارگاه، دامپزشکان و بازرسان بهداشتی و متصدیان واحدهای عرضه و در نهایت مصرف‌کنندگان در معرض خطر هستند.

این مسؤول عنوان کرد: تنها راه پیشگیری از این بیماری رعایت شرایط بهداشتی، کشتار دام در کشتارگاه‌های صنعتی و نگهداری لاشه در سردخانه به مدت ۲۴  ساعت است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد