بسته بندی آلایشات دام‌های سبک شامل جگر، ریه­، قلب و کلیه­‌های گوسفند و بزدر یکی از کشتارگاه‌های بویین زهرا آغاز و روانه بازار شد.

مدیر کل دامپزشکی استان گفت: این طرح بدلیل برخی مشکلات تا کنون اجرایی نشده بود که به همت مدیریت کشتارگاه دام بوئین زهرا زیرساخت‌های بسته بندی و نشان گذاری آن آماده شد.

 آلایش دامی بسته بندی شده در بوئین زهرا روانه بازار شد

نقیبی افزود: از مزایای استفاده از بسته بندی بجای فله فروشی، درج مشخصات فرآورده، شامل تاریخ تولید، انقضاء و محل تولید محصول است که مانع تضییع حق مصرف کنندگان و تقلب برخی افراد سودجو خمی شود.

 

وی اضافه کرد: در فاز بعدی، بسته بندی سایر آلایشات مانند جگر گاوی، گوشت کله، شکمبه، کله و پاچه نیز انجام خواهد شد.

مدیر کل دامپزشکی استان گفت: آلایشات خوراکی تنها ۴۸ ساعت بعد از تاریخ ترخیص اجازه مصرف دارد و از نگهداری بیش از زمان توصیه شده در یخچال منازل باید جدا خودداری شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد